collage

Coaste de porc iuti la cuptor

Dupa o scurta pauza am promis ca revin cu reteta pentru coaste de porc. Dupa cateva incercari, am ramas la aceasta reteta pentru coaste la cuptor, deoarece sunt facute incet si la temperatura mica. Dimensiunea coastelor este si ea foarte importanta. Cu cat sunt mai subtiri, cu atat mai bune. Nu incercati sa luati bucati mari deoarece se gatesc greu si sunt si mai atoase.

1b2b6b7b

 

 

 

 

Coaste de porc iuti la cuptor
 
Timp Pregatire

Timp Gatire

Timp Total

 

Coaste de porc caramelizate, putin iuti, cu gust de fum.
Nr. Portii: 4

Ingrediente

Instructiuni
  1. Ungeti coastele cu putin ulei cat sa se prinda paprika de ele si asezonati cu sare si piper.
  2. Intr-o cratita mica amestecati sosul BBQ cu zaharul si ardeiul iute si amestacati la foc mic pana se dizolva zaharul.
  3. Introduceti coastele la cuptor, pentru 2 ore la 120gr C. Dupa ce s-a scurs jumatate din timp ungeti coastele cu sosul BBQ iute.
  4. Scoateti coastele si lasati-le sa se raceasca la temperatura camerei.
  5. Ungeti coastele din nou cu sos si introduceti-le la cuptor pentru 20min la 200gr C sa se rumeneasca.
  6. Dupa ce le-ati scos, taiati coastele in bucati si mai puteti unge inca o data daca doriti cu sos BBQ.
  7. Pofta buna !

 

Facebook0Twitter0Google+0Pinterest0
spacer

Scrie un Comentariu